MEDITALT ARBETE


Jag är certifierat medium, utbildad meditationslärare och lärare för utvecklingsgrupper på Academy of Inner Potential i Stockholm av Lottie Wahlin och Vendela Cederholm. Jag är också utbildad på Arthur Findlay College i Stansted, England. Under 2017/2019 är jag under utbildning för Zoë på zoeland.se till certifierat medium.

Medial coching


När jag arbetar med en medial coching eller också kallat medial vägledning får jag kontakt med anförvanter och/eller guider till dig från andevärlden. En anförvant kan tex. vara en släkting, vän eller någon som har varit i din närhet. Jag beskriver de personer som kommer och förmedlar budskap från dem. De från den andliga dimensionen ger ofta budskap i bilder och symboler till mig som de vill att du ska få ta del av. Du har också möjlighet att ställa frågor under sessionen. Inför en medial coching ha gärna ett positivt öppet sinne och fundera på varför du tar steget att komma till mig. En privatsession kostar 700kr för en timme. Om du vill ha en Själsbild i samband med att du kommer kostar det 1000kr tillsammans.


Jag har ingen kontroll över vem/vilka som kommer eller vad de vill säga. All kommunikation går genom mitt sinne och jag gör mitt bästa för att tolka informationen så korrekt som möjligt.


Själsbild


En själsbild ger visdom om din själs enorma potential. När jag målar en själsbild tonar jag in på ditt namn och dina energier sedan börjar jag måla. Informationen kommer i symboler, färger och former. Jag ser det som ett eget personligt tarokort. Jag ger även en textad tolkning till bilden. Du kan beställa bilden enbart eller få den tillsammans med en medial session. En själsbild med tolkning kostar 400kr och skickas per post. Klicka här för att se fler bilder.


Energismycke


Jag gör energismycken. Ett Energismycke är ett halsband med ädelstenar och handgjorda detaljer i 925 sterlingsilver som har sina egna unika energier. Till varje halsband finns en utförlig berättelse om det. Varje Energismycke är unikt och görs bara i en upplaga. Välj det smycke du tycker tilltala dig på fotot eller den text som passar dig. Klicka här för att se fler bilder och priser.

Utvecklingsgrupper


Psychic Art 2 nästa datum hösten 2019

Detta är en fortsättning på vår populära kurs Psychic Art 1. Nu fördjupar vi oss mer i att teckna anförvanter och guider. För att även de som är lite ringrostiga på att teckna ska kunna vara med kommer vi att göra teckningsövningar med tekniker och proportion av ansiktet. Det viktigaste är att du tycker det är roligt att teckna och att du försöker. Vi arbetar både i par och inför en liten grupp där du får stöd och feedback för din utvecklig.

Det blir som vanligt en fullspäckad helg med många övningar. Det är meningen att det ska vara utvecklande och intressant för dig. Så att ha ett öppet sinne till processens gång är ju en fördel och att inte lägga alltför stor vikt till att analysera och tänka logiskt för det är just det vi försöker undvika här.

Det är inte obligatoriskt att ha gått vår Psychic Art 1 för att gå del 2 men det är viktigt att du har erfarenhet av att ta in en medial kontakt då vi kommer att arbeta med att ta in anförvanter och guider som vi tecknar.

Material ingår men om du vill använda dina egna färger går det bra att ta med pennor, kritor och pastellkritor.

En viktig aspekt under kursen är att vi visar varandra respekt och har ett positivt förhållningsätt till dem vi arbetar med.

Kursledare är Berit Nilsson och Christina "Nina" Nymark. Vi är båda utbildade och certifierade medium på Academy of Inner Potential i Stockholm. Vi är även utbildade på Arthur Findlay College i England. Konsten ligger oss förstås varmt om hjärtat och vi har lång erfarenhet av både måleri och teckning.
Vill du läsa mer om Berit gå in på www.bestockholm.se och om du har frågor maila dem gärna till berit@bestockholm.se eller nymarknina3@gmail.com

Kurstider:
Lördag 11.00–17.00
Söndag. 11.00–17.00

Kursavgift: 1500kr

Kursdatum HT 2019

Maila Berit eller Nina för mer information eller för att anmäla dig. Efter bekräftelse betala in anmälningsavgiften på 500kr. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Resterande avgift 1000kr betalas en vecka innan.

Plats: Miss Unicorn Västmannagatan 99
T- bana Odenplan
Kaffe, te och frukt ingår. Det blir en lunchrast och två kortare pauser.
Välkommen!


Psychic Art 1 nästa datum hösten 2019


Jag och Christina "Nina" Nymark håller utvecklingsgrupper i psychic art. Detta är en kurs för dig som vill öppna dina sinnen och intuition med hjälp av konstens verktyg. Vi kommer att använda färgpennor, kritor, akryl och pastellkritor i samband med det skrivna ordet. Vi arbetar med aurans färger, auragraf, läsa av bilder vi själva målat, skulptur och form och mycket mer. Det blir en fullspäckad helg med många övningar. Kursen riktar sig till både nybörjare och de som redan är vana att arbeta med färg i sin mediala utveckling. Material ingår men om du vill använda dina egna färger går det bra att ta med.


Lördag 11.00-17.00

Söndag 11.00-17.00

Kursavgift: 1500kr


Kursdatum

Maila mig för mer information eller för att anmäla dig. Efter bekräftan betala in anmälningsavgiften på 500kr. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.


Plats: Vasastan Stockholm.

Kaffe, te och frukt ingår. Det blir paus förlunch och fika.

Välkommen!

Symboltolkning med själsbilder


Jag håller utvecklingsgrupper i symboltolkning med själsbilder. Jag gör en medial teckning med intoning på deltagarens namn i förväg och skriver även en andlig text till bilden och personen. En sådan bild kan ses som ett eget personligt tarotkort.

Exempel på sådana bilder kan du hitta under Själsbilder. Jag arbetar med små grupper om ca. 5-10 personer. Varje deltagare får en personlig själsbild med sig hem och en utförlig tolkning av mig. Jag meddelar lokal i Stockholm vid bokning. Kontakta mig gärna vid intresse!


Jag arbetar med tystnadsplikt och innehar F-skattsedel.

Maila eller ring för mer information, tidsbokning eller priser.

berit@bestockholm.se eller fyll i formuläret på startsidan.

Mobil: +46 (0)733 90 77 11

BeStockholm

berit@bestockholm.se / +46 (0)733 90 77 11

Copyright @ All Rights Reserved