KONST


Jag har en bakgrund som konstnär med fleråriga konstutbildningar och utställningar både i Sverige och i Europa. Jag målar i akryl och övervägande av mina tavlor är målade på uppspänd duk på träram.

Nedan ser du även ett urval av själsbilder som jag tecknat. De är en vidareutvecklig i mitt andliga arbete. Jag har även illustrerat bilder till en barnbok som är utgiven på engelska och franska. Den hittar du längst ner på sidan.


Vedic Art


Vedic art kom in i mitt liv redan 1992 där jag hade Kurt Cällman som lärare. Under åren har jag återkommande åkt till Vedic art school på södra Öland, först för Kurt Cällman och sedan för Johannes Källman. Information om Vedic art hittar du på www.vedicart.com


Jag har en pågående utställning och visar några tavlor på Futonshopen i Stockholm. www.futonshopen.se "Stillhet, tystnad och styrka" har varit ledord för mig i arbetet med de bilderna. Tavlorna passar med fördel in i en hemmiljö eller i ett rum för kontemplation.


Nedan ser du ett urval av talor till salu. Klicka på bilden för att se dem i sin helhet.


Själsbilder


En själsbild ger visdom om din enorma potential. När jag målar en själsbild tonar jag in på ditt namn och dina energier sedan börjar jag måla. Informationen kommer i symboler, färger och former. Det blir som ett personligt tarokort. Jag ger även en personlig textad tolkning till bilden. Du kan beställa bilden enbart eller få den tillsammans med en medial session. Bilderna målas på papper med färgpennor i A5. Klicka på bilden så ser du dem i sin helhet.


IllustrationerJag har varit med i projektet ”The Mouette Moui” med författaren Dário Muhamudo där jag illustrerat samtliga bilder. Barnboken finns utgiven på engelska och franska. Sagan utspelar sig i Genevé, Schweiz och handlar om en liten båt som vill uppleva havet och hans väg dit. Här är ett urval av bilder från boken. Klicka på illustrationen för att se bilden i sin helhet. Mer information hittar du på www.lamouettemoui.chBeStockholm

berit@bestockholm.se / +46 (0)733 90 77 11

Copyright @ All Rights Reserved